رمزگشایی از ۲۹ فقره سرقت کابل های برق در طرقبه شاندیز  ساخت دستگاه‌های تولید کمپوست برای استفاده خانگی انفجار مرگبار یک منزل مسکونی در قوچان + تصاویر (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعتراف تکان دهنده سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت شتابزدگی و عجله؛ علت ۸۴ درصد از حوادث برقی خراسان رضوی زمان برگزاری مجدد نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل‌زده خراسان جنوبی اعلام شد معمای پرونده خونین برادرکشی در مشهد (۱۱ اردیبهشت) معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد+سند سارق انباری خانه‌ها دستگیر شد جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟ حمله با شمشیر در لندن یک کشته و چند زخمی بر جای گذاشت نجات ۳ نفر از درون حریق منزل مسکونی توسط آتش نشانان مشهدی (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) راه اندازی «تاکسی هوایی» بین گناباد-مشهد درگیری ۲ همکلاسی در شوش رنگ خون گرفت (۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) دستگیری ۵ شرور و مخل نظم و امنیت در مشهد
سرخط خبرها

ادامه عملیات نجات ۴۰ کارگر هندی محبوس در تونل

  • کد خبر: ۱۹۴۴۷۷
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۰
ادامه عملیات نجات ۴۰ کارگر هندی محبوس در تونل
پس از ریزش ناگهانی تونلی در هند که به محبوس شدن ۴۰ کارگر منجر شد، از امروز سه‌شنبه ماشین‌آلات حفاری سنگین برای نجات آنان وارد عمل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماشین آلات حفاری از امروز برای بیرون کشیدن تقریباً ۴۰ کارگر هندی که در داخل تونل فروریخته بزرگراه هیمالیا که دو روز پیش در ایالت اوتاراکند در شمال هند دچار حادثه شدند، به کار گرفته شدند.

این تونل که در یک بزرگراه اصلی که بخشی از مسیر زیارتی هندو‌ها است ساخته می‌شد، صبح روز یکشنبه به وقت محلی فرو ریخت.

دوندرا سینگ پاتوال، یکی از مقامات مدیریت بلایای طبیعی منطقه گفت: غذا، آب و اکسیژن برای کارگران گرفتار شده تامین شده و مقامات با همه آن‌ها در تماس مستمر هستند.

بیل‌های مکانیکی دو روز است مشغول آواربرداری هستند تا مسیری برای رسیدن به کارگران ایجاد کنند و منتظر تحویل یک لوله فولادی عریض بودند که برای بیرون کشیدن ایمن کارگران قرار است کار گذاشته شود.

پاتوال خاطرنشان کرد تعیین زمان لازم برای بیرون کشیدن کارگران ممکن نیست.

وی افزود: تیمی از زمین شناسان ایالتی و موسسات آموزشی برای تعیین علت حادثه در محل حاضر شده‌اند.

منطقه اوتاراکند مستعد رانش زمین، زلزله و سیل است و این حادثه به دنبال موارد فرونشست زمین در این ایالت رخ می‌دهد. زمین شناسان ساخت و ساز بی رویه در ناحیه کوه‌ها را علت این حوادث می‌دانند.

کار بر روی ساخت این تونل در سال ۲۰۱۸ آغاز شد و ابتدا قرار بود تا ژوئیه (تیر/ مرداد) ۲۰۲۲ تکمیل شود، که اکنون این موعد تا می ۲۰۲۴ (اردیبهشت ۱۴۰۳) به تعویق افتاده است.

مسیر زیارتی چار دام یکی از پرهزینه‌ترین پروژه‌های دولت نارندرا مودی نخست وزیر هند محسوب می‌شود. هدف این پروژه اتصال چهار مکان مهم زیارتی هندو‌ها در شمال هند از طریق ۸۸۹ کیلومتر جاده دو خطه است که با هزینه ۱.۵ میلیارد دلار ساخته می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->